Om filmen


Constance 1En ung kvinde finder sin bedstemor Constances dagbog. Den beskriver, hvordan Constance lærte sin egen seksualitet at kende gennem mødet med dominaen Lola.

Den unge og næsten uskyldige Constance flygter gennem et brændende landskab, til hun finder et hus, hvor hun kan søge tilflugt. I huset, som hun genkender fra sine drømme, bor Lola med sin husslave Paw. De tager pænt imod Constance og begynder straks at udvide hendes seksuelle erfaringer.

Nede i skovløberhytten har Lola desuden en elsker, Eg, en økologisk naturmand. Eg kommer op til huset og ser døren ind til gæsteværelset stå på klem; i værelset ser han en smuk pige indtage lokkende positioner. Eg ved ikke, hvem hun er, men Constance har allerede set Eg i spejlet og bliver ikke synderlig overrasket, da han træder ind i værelset.

Lola stormer op ad trappen og ser Constance og Eg arm i arm. En ting er, at hun gerne vil dele Paw med Constance, men at Constance og Eg har fundet sammen, vil hun ikke være med til. Det kommer nærmest til kamp mellem de to piger, og Lola opfører sig ikke spor pænt, så til sidst slæber Eg hende med ned i torturkammeret. Sammen med Paw straffer han Lola for hendes egoistiske adfærd.

Constance 2Eg vender tilbage til Constances værelse, men kort efter banker det på døren. Klog af skade gemmer Eg sig bag gardinet, men det er blot Paw, der kommer på besøg i håb om at hygge sig alene med Constance. Constance og Eg binder Paw og skubber ham ned i fodenden, hvorfra han er vidne til Constances og Egs hyrdetime, og det bryder Paw sig rent ud sagt ikke meget om.

Constance, Lola og Eg trøster Paw i kælderen, hvor de får selskab af den hornede Ax. Han er den første af en mængde gæster, Lola har inviteret til et stort maskebal. Festen udvikler sig hurtigt til et orgie, hvor alle nyder hinanden.

Efter festen finder Lola sammen med Paw og Constance, for at de alle tre kan have en lækker hyggestund.